Halal restaurant in Den Haag

Onze werkwijze

De gerechten in ons restaurant in Den Haag worden altijd bereid met verse producten, om het meest smaakvolle resultaat te garanderen aan onze gasten. Daarom ontvangen wij meerdere malen per week verse ingrediënten zoals vlees [halal] en vis van onze leveranciers. Bij ons Surinaamse en Indiase restaurant in Den Haag vindt u onder andere heerlijke verse vis en smakelijke grillgerechten. Bent u op zoek naar een authentieke halal restaurant in de buurt? Kijk dan niet verder en breng een bezoek aan Blanche Marie!

Zoekt u een restaurant in de buurt van Den Haag? Kom dan authentieke gerechten eten bij Blanche Marie in Den Haag. Onze snelle, gastvrije bediening staat klaar om u en uw gezelschap keer op keer een unieke ervaring te bieden. U vindt ons restaurant in Den Haag aan de Noordereinde 142.

Ontdek onze specialiteiten

U wilt met vrienden en/of familie uit eten, maar u weet niet waar u halal kunt eten in Den Haag. Op zoek naar een halal restaurant in Den Haag voor een zakelijk diner? Of eens wat anders proberen. Restaurant Blanche Marie maakt het voor u makkelijk om een halal restaurant in Den Haag te vinden. Ontdek onze authentieke Surinaamse en Indiase keuken.

Heeft u zin in heerlijke halal maaltijden? Dan bent u bij Blanche Marie in Den Haag aan het juiste adres. Bij ons Surinaamse en Indiase restaurant in Den Haag kunt u genieten van de lekkerste authentieke maaltijden in een luxe jasje. In ons restaurant dineert u samen in multiculturele sferen. Bekijk snel het menu en ontdek ons unieke aanbod..